back-arrow cartfacebook

За нас

Софтелектроник започва своята дейност през 2008г. във Варна с ремонт на автомобилна електроника, като само за няколко години започва да работи с 80% от автосервизите в България, предлагащи услуги в сферата на автомобилната електроника и ремонт на автоматични скоростни кутии.

През 2013, освен лабораторията за ремонт на автомобилна електроника и магазина за резервни части за автоматични скоростни кутии, фирмата създава автосервизен център за ремонт на автоматични скоростни кутии. За развитието на автоцентъра са закупени най-новите машини за тестване и ремонт на турбокомпресори, хидротрансформатори и клапанни тела. Основни клиенти на тези услуги са сервизи, извършващи ремонтни услуги на автомачни скоростни кутии. Отделът за ремонт на автоматични скоростни кутии на Софтелектроник се е специализирал в ремонта и цялостното рециклиране на основни компоненти на автоматичните скоростни кутии.

Софтелектроник рециклира цялостно и дава гаранция за почти всички видове ремонтни услуги, които извършва.

От 2013 Софтелектроник е член на APRA (Automotive Parts Remanufacturers Association). Клиенти на фирмата са автосервизи, тунинг фирми и фирми за рециклиране автомобилни компоненти, не само в Европа, но и от целия свят.